Zij is wij

Stichting ‘Zij is Wij’ is een Arnhemse stichting die burgers met elkaar verbindt met activiteiten en het bieden van een cultureel programma.

Wij brengen stadsbewoners met verschillende achtergronden en leeftijden met elkaar in contact om samen de leefomgeving te verbeteren.


Wij willen eenzaamheid bestrijden, gezondheid vergroten, verschillen onderzoeken en isolement doorbreken.
Onze activiteiten verbeteren altijd het welzijn van de betrokkenen doordat wij opereren op het gebied van sport, cultuur, recreatie, onderwijs, religie en psychologie.

Wij koppelen kennis uit de gezondheidszorg, cultuursector, horeca en de maatschappelijke sector om betrokkenen vooruit te helpen. Wij zien zingeving als een primaire levensbehoefte.

Ik wil graag meer weten
Chantal Artz

Chantal Artz

Gastvrouw / Project coordinator

Chantal is gastvrouw en projectcoördinator van Stichting Zij = Wij.
Met haar gulle lach en gevoel voor gastvrijheid is zij een van de vertrouwde gezichten in Het Aanloophuis. Werken met mensen is wat zij het liefste doet. Voor de Stichting zet zij haar jarenlange ervaring in de horeca en organisatie skills in.
Haar brede netwerk in Arnhem gebruikt zij op deze plek voor de culturele en sociaal maatschappelijke invulling.
Jessica Badloe

Jessica Badloe

Voorzitter

Jessica zet haar liefde voor het welzijnswerk in als voorzitter van Stichting Zij = Wij. Wat voor haar belangrijk is om op zoek te gaan naar de kwaliteiten en competenties van mensen, mensen in hun kracht zetten is wat ze het leukste vindt om te doen.
Activiteiten als middel om doelen te bereiken en daarbij out of the box denken is een passie van Jessica.
Het inspelen op maatschappelijke thema’s vindt ze een mooie uitdaging.
Karima Ouadid

Karima Ouadid

Penningmeester

Karima is een optimistisch en positief persoon en blijft altijd een druk bijtje. Een van haar grootste drijfveren is dat ze van toegevoegde waarde wil zijn voor de maatschappij. Ze werkt zeer resultaatgericht en houdt van het aangaan van de dialoog waarbij ze voortdurend de afweging maak tussen de commerciële en maatschappelijke belangen. Door de jaren heen heeft ze met diverse disciplines gewerkt en kan ze snel inspelen op veranderende situaties. Karima weet zowel menselijk als commercieel in te spelen op dingen en weet zo haar doel te bereiken. Ze werkt graag daadkrachtig en resultaatgericht en is daarbij zeer stressbestendig. Met al haar ervaring de juiste persoon voor het bestuur van Stichting Zij = Wij.

Tim Lenders

Tim Lenders

Secretaris

Tim heeft twaalf jaar gewerkt in de zorg en dertien jaar in de culturele sector. De Arnhemmer probeert te opereren op het grensgebied van cultuur, onderwijs en zorg. Zijn projecten moeten zinvol zijn. Lenders zal als secretaris binnen het systeem functioneren en daarnaast zijn netwerk inzetten voor het culturele programma.